Goda exempel från verkligheten

Vi på Lindhs är vana vid att jobba med stora projekt och vi har genom åren byggt upp en god erfarenhetsbas. Våra produkter och lösningar står idag att finna i en rad olika byggnader såsom exempelvis skolor/förskolor, kontor, hotell, offentliga lokaler, sjukhus/VC, butiker/köpcentra, idrottshallar, universitet/högskolor, restauranger/matsalar och industrilokaler. Har du några specifika önskemål – tveka inte att ta kontakt med oss för ett förutsättningslöst möte.

 

Pyramiden 4, Solna

Beställare: Veidekke Entreprenad AB

SEB:s nya stora kontorsfastighet med cirka 4500 arbetsplatser, i Arenastaden i Solna.

Projektet, som består av tre byggnader med förbindelsegångar, kommer även att inrymma en mängd servicefunktioner som restauranger, caféer, parkeringsplatser, cykelparkering, teknikutrymmen och motionsanläggning.

Projektet håller också en mycket hög miljöprofil och ska certifieras enligt BREEAM Excellent.

Lindhs uppdrag var att leverera 1803 motoriserade solskyddsgardiner i kassett 950 och montera dessa bakom fasadglas som en del i klimatskalet. En styrd entreprenad där systemhandlingen avgjorde valet av väv till Sattlers, Twilight Pearl, 803 Manhattan Grey och motorer från Vestamatic.

Entreprenaden startades februari 2016 och avslutas augusti 2017.

Lindhs uppdrag utökades genom leverans och montage av invändigt solskydd i plan 1–3 i form av drygt 550 motoriserade gardiner i modell 470. Väv enligt systemhandling Duroscreen Alu 10081 5% och med tyst motor från Vestamatic.
Montage har skett i etapper från december 2016 till augusti 2017.

 

Länsförsäkringar, Borås

Beställare: Form2 Office AB

Efter att ha levererat solskyddet i samma fastighet 2010, då Gina Tricot ägde och verkade i fastigheten, fick vi åter uppdraget när Länsförsäkringar tagit över och två våningsplan skulle anpassas för deras verksamhet.

Stora partier där vi använde modell 705. I vissa rum seriekopplades upp till fem gardiner med drivning av en motor. Väv Energyscreen RV63232 för solavskärmning och RV66992 för mörkläggning.

 

If Kontorshus, Mölndal

Beställare: BRA Bygg AB

Vid ombyggnad och renovering av fastigheten för försäkringsbolaget If fick Lindhs uppdraget att leverera och montera manuella solskyddsgardiner. Här installerades modell 832 med manövrering med kulkedja och teknisk väv Office Medium R40100 för bra reflektion och visuell kontakt med utsidan.

 

Biltema, Landskrona

Beställare: Lagans Byggnads

Lindhs entreprenad bestod av att leverera och montera solskydd och automation för nytt varuhus som byggdes våren 2017.

Varuhuset fick 54 motoriserade gardiner, modell 565 med Lux-styrd automation. Väv Balance Metallic, R60205.

En caféavdelning fick 27 motoriserade gardiner, modell 565, med separat manuell styrning genom trådlös brytare på vägg. Väv Balance Metallic, R60205.

 

Biltema, Upplands Bro

Beställare: Lagans Byggnads

Lindhs entreprenad bestod av att leverera och montera solskydd och automation för nytt varuhus som byggts hösten 2017.

Varuhuset fick av 52 motoriserade gardiner, modell 565 med Lux-styrd automation. Väv Balance Metallic, R60205.

En caféavdelning fick 23 motoriserade gardiner, modell 565, med separat manuell styrning genom trådlös brytare på vägg. Väv Balance Metallic, R60205.

 

Biltema, Södertälje

Beställare: Gärahovs Bygg AB

Lindhs entreprenad bestod av att leverera och montera solskydd och automation med elkraft för solavskärmningen i nytt varuhus som byggts hösten 2017.

Varuhuset fick 45 motoriserade gardiner, modell 565 med Lux-styrd automation. Väv Balance Metallic, R60205.