Om Lindhs

CG Lindhs AB grundades 1985 i Alingsås och erbjuder i dag ett av marknadens mest innovativa och heltäckande sortiment av dekorativa stänger, gardinskenor och invändigt solskydd. Oavsett det handlar om en offentlig miljö eller den privata marknaden är vi experter på allehanda fönsterdekorationer och hjälper till att skapa rum med egen stil.

Vår ambition är att alltid ligga i framkant när det gäller nyheter, kvalitet och funktion. Den upplevda kvalitén bygger på ett samspel mellan prestanda, design, servicegrad, tillförlitlighet, pris och finish – något vi tror oss ha känsla för.

Lindhs of Sweden – fönsternischade sedan 1985

 

Solskyddsforbundet
Svenska Solskyddsförbundet

Svenska Solskyddsförbundet är en branschorganisation med uppdrag att bistå sina medlemmar med att skapa innemiljöer som får människor att må bra och som genom att minska energiförbrukningen i kommersiella och privata fastigheter dessutom medverkar till en långsiktigt hållbar utveckling.

 

diplomerad
Diplomerad solskyddstekniker

Utbildningen till diplomerad solskyddstekniker är en intensivkurs som motsvarar fyra högskolepoäng och som syftar till att ge deltagarna god kunskap i hur solavskärmning bidrar till ett bättre inneklimat, effektivare energihushållning, bättre ekonomi och till en positiv miljöpåverkan.

 


rullgardiner

rullgardiner

plissegardiner

plissegardiner

lamellgardiner

lamellgardiner

Vävar

Vävar

gardinskenor

gardinskenor

dekorativa_stanger

dekorativa_stanger