Lindhs of Sweden – fönsternischade sedan 1985

CG Lindh AB är ett familjeföretag som grundades 1985 i Alingsås av Claes Lindh. Idag drivs företaget vidare av Claes båda söner, Anders & Fredrik genom moderbolaget Lindhs of Sweden.

Vi erbjuder måttanpassade solskydd i form av rull, lamell & plisségardiner samt ett heltäckande sortiment av gardinskenor/stänger och tillbehör. Alla måttanpassade produkter är ett hantverk och tillverkas i vår fabrik i Alingsås.

Vår ambition är att vara den lilla flexibla leverantören med den stora kapaciteten, inget projekt är för stort eller litet, och ni skall alltid känna er välkommen när ni kontaktar oss.

Välkommen till CG Lindh AB

 

Branschorganisationer

Solskyddsförbundet logga
Svenska Solskyddsförbundet är en branschorganisation med uppdrag att bistå sina medlemmar med att skapa innemiljöer som får människor att må bra och som genom att minska energiförbrukningen i kommersiella och privata fastigheter dessutom medverkar till en långsiktigt hållbar utveckling.

Diplomerad solskyddstekniker

Diplomerad solskyddstekniker
Utbildningen till diplomerad solskyddstekniker är en intensivkurs som motsvarar fyra högskolepoäng och som syftar till att ge deltagarna god kunskap i hur solavskärmning bidrar till ett bättre inneklimat, en effektivare energihushållning, bättre ekonomi och till en positiv miljöpåverkan.

Företag som jobbar med Smart Solar Shading och / eller gör projekt direkt för marknaden måste ha sin personal utbildad med en djupare inblick i mervärdet av de olika Smart Solar Shading-lösningarna och deras interaktion med andra tekniker som glas och VVS i byggnader.

Experterna måste hitta den bästa lösningen för varje enskilt projekt och kan visa på fördelarna med Smart Solar Shading i byggnadsmodellering. ES-SO Smart Solar Shading-expertnivå innebär två heldagars utbildningskurser. Deltagare med framgångsrik slutlig skriftlig examen får expertcertifikatet ES-SO Smart Solar Shading i samarbete med den nationella medlemsföreningen.