Vävar

Genom ditt val av väv formar du ditt solskydd och dess syfte. Det kan vara att ta bort bländning, reducera solens påverkan av ljus och värme i rummet samt skydda konst eller möbler mot UV-strålning. Mörkläggningsväv är perfekt för presentationer i skolsal, och konferensrum eller för god nattsömn i ett sovrum. Som insynsskydd för grannar och förbipasserande eller som inredningsdetalj är andra syften som ditt solskydd från Lindhs kan uppfylla.

Vi har valt att komprimera ett urval av vårt väverbjudande med funktionen som utgångpunkt här på vår hemsida.

Screen: Visuell kontakt med utsidan, god reflektion. Öppningsfaktor mellan 1-10 % och reflektionsvärden RS 37-72 %. Samtliga screens är flamskyddade och miljö godkända.
Läs mer om Screen här.

Screen_webb-1


 

Suntech 100 Pearl: Hög reflektion med 74-76 % av solens ljus och värme RS. Tät väv vilket innebär bra UV-skydd. Flamskydd B1.
Läs mer om Pearl här.

Pearl_webb-1


 

Mörkläggande: Att mörklägga är ett begrepp med olika betydelse, men i de flesta fall används en mörkläggande väv som är 100 % ljustät. För mörkläggning använder vi våra kassettmodeller med sidoprofiler, 925, 945 och 955, för att komma så nära mörkläggning som möjligt. I övriga fall benämner vi det som fördunkling.
Läs mer om Mörkläggande här.

Morklaggande_webb-1

 

Struktur: Lämplig i allmänna utrymmen där kraven på reflektion och bländskydd inte är så höga. Bred färgskala när man vill sätta färg på rummet, stilren inredningsdetalj i fönstret.
Läs mer om Struktur här.

Struktur_webb-1


 

Enfärgat: Solavskärmning som bländskydd, insynsskydd eller som inredningsdetalj.
Läs mer om Enfärgat här.

En_Fargat_webb-1


 

Akustik, Filmduk: Av producent framtagen solskyddsväv där vävens struktur och dess ribbning tillsammans med materialet Trevira CS ger så god reducering av ljudet att man valt att kalla denna väv för akustikväv.

Filmduk avsedd för projektorer med vit framsida, och med svart baksida 100 % ljustäthet .
Läs mer om Akustik och Filmduk här.

Akustik_Filmduk_webb-1

 


rullgardiner

rullgardiner

plissegardiner

plissegardiner

lamellgardiner

lamellgardiner

Vävar

Vävar

gardinskenor

gardinskenor

dekorativa_stanger

dekorativa_stanger