Solskydd

Ett invändigt solskydd kan ha olika funktioner beroende på i vilken typ av fönster det sitter i. Men oavsett om det är i ett konferensrum, en kontorsbyggnad eller ett sovrum för barnen, så är det i slutändan kvalitén på detaljerna som avgör om du blir nöjd. Vi på Lindhs lägger därför extra fokus på vävar och valet av manövrering och infästningar. För oss är det ett hantverk och detaljerna är viktiga för helheten.

Lamellgardiner

Lamellgardinen ger ett stilrent intryck och är en inredningsdetalj med många funktioner såsom bländskydd, solavskärmning, rumsavskiljare och fördunkling/mörkläggning. Med lamellgardinen kan du reglera och styra det inkommande ljuset i rummet och den tar liten plats när den inte används.

Läs mer om Lamellgardiner i vår produktkatalog

Plisségardiner

Vid val av en plisségardin får man både en snygg inredningsdetalj och god funktion i fönstret. I vävsortimentet hittar du, förutom basvävar, även tekniska vävar för ökad reflektion av ljus och värme men med visuell kontakt med utsidan, samt Cellväv, både mörkläggande och insynsskyddande, där inga linor syns i väven.

Läs mer om Plisségardiner i vår produktkatalog

Rullgardiner

En rullgardin kan ha olika funktioner beroende på i vilken typ av fönster den sitter. Men oavsett var, är det i slutändan kvalitén på detaljerna som avgör om du blir nöjd. Vi på Lindhs lägger därför extra fokus på vävar, val av manövrering och infästningar. För oss är det ett hantverk och detaljerna är viktiga för helheten.

Läs mer om Rullgardiner i vår produktkatalog